loader image

Usluge koje nudimo

Područja u kojima DJELUJEMO

Osnovnu djelatnost tvrtke predstavlja izvođenje građevinskih radova u područjima visokogradnje i završnih radova kao što su fasade i moleraj.​
Oblikovanje budućih građevina jedan je od većih izazova i s ponosom ulazimo u nove pobjede koje su ispred nas.

Visokogradnja - gradnja i stanogradnja

Izvođenje svih građevinskih radova, vodovoda i kanalizacije, električnih i mehaničkih instalacija na obiteljskim kućama, hotelima, restoranima, industrijskim i poslovnim objektima.

Fasade i glazure - unutarnje i vanjske

Fasaderski radovi, postavljanje termo i stiropor fasade. Izolacija vanjskih zidova osigurava brže zagrijavanje unutarnjih prostora, no istodobno omogućuje otpuštanje topline u vanjski prostor.

Izrada energetskog certifikata

Dokument koji predočuje energetska svojstva zgrade, stana, poslovnog prostora. Ukoliko trebate energetski certifikat za stan, kuću ili poslovni prostor slobodno nam se obratite!

Rekonstrukcija objekta

Rekonstrukcija i adaptacija postojećih prostora i objekata je zasigurno jedan od najosjetljivijih građevinskih zahvata jer u jednom trenutku obuhvaća sve vrste radova i kombinacije raznih modernih sustava i materijala. Radove planiramo tako da svi zanatski radovi teku pravilnim redoslijedom, pritom pazeći na konačan vizualni i tehnički rezultat.

Uređenje okoliša

Tim naših stručnjaka sudjelovao je u projektiranju brojnih privatnih vrtova, uređivanju zelenih površina poslovnih objekata, trgovačkih centara, benzinskih crpki, školskih okoliša, kao i planiranju uređenja gradskih zelenih i rekreacijskih površina

Krovopokrivački radovi

Pokrivanje krova s obzirom na različite pokrove zahtijeva poznavanje određenih specifičnosti kako bi bio pravilno postavljen – minimalni nagib krovnih ploha, minimalni, odnosno maksimalni razmak između elemenata (letava, štafli i sl.) podkonstrukcije, potreban broj i količinu tipskih elemenata prilagođenima obliku i površini krova, nagibu krova i zemljopisno–klimatskom smještaju objekta.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit i saznajte informaciju koja Vam treba. Stojimo Vam na raspolaganju !

Kontakt informacije